Spring naar inhoud

Geef je mening

Wat vind jij belangrijk voor het plan voor de Cornelie van Zantenstraat 232-234?

De gemeente wil samen met de woningbouwcorporatie en buurtbewoners komen tot een plan voor de Cornelie van Zantenstraat 232-234. Daarvoor willen we weten wat jij belangrijk vindt voor deze locatie. Bijvoorbeeld over welke doelgroepen er moeten komen wonen en hoe hoog het gebouw mag worden. Je kon je mening tot en met 21 februari met ons delen. 

Bekijk de reacties
Wat doet de gemeente met de reacties?

Tijdens de eerste klankbordgroep worden de resultaten besproken. Deze resultaten neemt de klankbordgroep mee in de ontwerpen die ze maken voor de Cornelie van Zantenstraat 232-234. De gemeente en de klankbordgroep presenteren deze ontwerpen in mei. Jij kunt dan op deze ontwerpen reageren en je voorkeur uitspreken.  

Waar kun je over meedenken?

Bouwhoogte en omvang

Wat is volgens jou een passende hoogte, omvang en vorm voor het gebouw? Deel je mening met ons. 

Soort woningen en doelgroep

Voor wie bouwen we wat voor soort woningen? We bouwen woningen voor verschillende doelgroepen. Welke doelgroepen moeten dit zijn en wat voor soort woningen passen daarbij? Wij horen graag jouw mening. 

Voorzieningen

Er is ruimte voor voorzieningen op de onderste verdieping (straatniveau). Heb je daar behoefte aan en aan wat voor voorzieningen dan? Dit kunnen voorzieningen zijn met een maatschappelijke functie of een bedrijfsfunctie. Denk aan een yogastudio, atelier voor kunstenaars of een koffiecorner. Wat heeft de wijk nodig? Voorzieningen waar veel mensen met de auto naartoe komen, kunnen niet. Daar zijn niet genoeg autoparkeerplekken voor. Wat wil jij?

Inrichting van de buitenruimte

Het gebouw krijgt natuurlijk een plek op het terrein en parkeren gebeurt op het terrein. Voor het overgebleven deel wordt gezocht naar een inrichting. Moet het terrein openbaar worden of juist besloten? En heb je liever een open uitstraling of dat het groen gebruikt wordt om het gebouw te verbergen? En wat voor voorzieningen zie je graag terug in de buitenruimte. We horen graag jouw mening. 

Wat staat er al vast?

  • Alle gebouwen op het terrein worden gesloopt
  • Er komen huurwoningen op de locatie
  • Er komen geen vrije sector huurwoningen
  • Parkeren nieuwe bewoners komt op het terrein
  • Het hekwerk wordt verwijderd
  • We bouwen woningen voor meerdere doelgroepen


 

Bekijk de reacties

Wat wil jij voor de Cornelie van Zantenstraat 232-234? Denk bijvoorbeeld aan hoe hoog het gebouw mag worden en welke voorzieningen je in het gebouw wil. Laat het hieronder weten.

Wat doet de gemeente met de reacties?

Tijdens de eerste klankbordgroep worden de resultaten besproken. Deze resultaten neemt de klankbordgroep mee in de ontwerpen die ze maken voor de Cornelie van Zantenstraat 232-234. De gemeente en de klankbordgroep presenteren deze ontwerpen in mei. Jij kunt dan op deze ontwerpen reageren en je voorkeur uitspreken.  

Madeleine Favre | 6 februari 2024 21:30

Verbaasd dat de gemeente aangeeft dat er al dingen vaststaan. De klankbordgroep moet nog starten. Wordt er geen gehoor gegeven aan de motie 'op 0 beginnen' ?
Voorkeur voor geen woningen op deze postzegel, maar wijkvoorzieningen en/of kinderopvang.Sema Agirman | 6 februari 2024 20:08

Ik zou hier graag een kleinschalige kinderopvang willen zien met focus op outdoor. Enorme vraag hiernaar in omliggende wijken.Melanie Doorn-Wijn | 6 februari 2024 20:14

Er is enorme vraag naar kinderopvang, dit zou een mooie plek zijn!Robert Van Der Tang | 9 februari 2024 22:23

Het karakter van de Cornelie van Zantenstraat mag niet worden aangetast, dus geen betonnen klomp aan het einde van de straat maar een doorkijk zoals nu met behoud van zoveel mogelijk groen.De bouwhoogte mag de hoogte van de bestaande eengezinswoningen niet overstijgen. De tussenruimte moet gelijk blijven aan de huidige ruimte. De tussenruimte kan worden benut om te parkeren. Benedenruimte maatschappelijke voorziening en een speeltuintje. Doelgroep waar een tekort aan is zijn seniorenwoningen.Oksana Groskamp | 18 februari 2024 16:12

Een kinderopvang, de bouwhoogte mag niet hoger dan de eengezinswoningen die er tegenover staan. Zoveel mogelijk groen houden/plaatsen. Overigens bijzonder dat er wordt aangegeven dat er al dingen vast zouden staan....Anouk Brouwer | 18 februari 2024 21:57

Kinderopvang. Prachtige locatie. In het verleden ook geweest.Hans Molenaar | 21 februari 2024 20:53

Bouwhoogte en omvang van de nieuwe bebouwing mag niet groter zijn dan het huidige.
Er mag vooral geen groen worden gesloopt.
Gezien het feit dat er elders in de straat al veel wordt gebouwd, zou eerst pas op de plaats moeten worden gemaakt met weer nieuwe plannen.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren