Spring naar inhoud

Buitenruimte Binnenhof

De gemeente is gestart met het maken van een plan om de straten rondom het Binnenhof te verbeteren (Spui, Hofweg, Vijverdam, Buitenhof en Lange Poten). We willen dat de openbare ruimte mooi aansluit op de renovatie van het Binnenhof. 

De gemeente wil hiervoor graag weten wat bewoners, ondernemers en bezoekers willen in de openbare ruimte 'om het Hof'. Het doorgeven van uw mening kon tot 1 oktober. Op dit moment is het niet mogelijk meer om de keuzewijzer in te vullen. 

Wil je op de hoogte blijven over Om het Hof? Meld je aan voor updates. 

Hou mij op de hoogte
Lees hier meer over dit project, het gebied en de vervolgstappen
Translate this page

Deel deze pagina:

Belangrijke keuzes uitgelegd

Hoe kijkt u naar de straten en pleinen in het gebied rond het Binnenhof? Samen de rijbaan gebruiken of iedere gebruiker een eigen strook? En wat maakt een plein een fijne plek om even te verblijven: open ruimtes of juist veel zitjes of ander straatmeubilair? 

Deelgebruik

Bij deelgebruik maken fietsers, voetgangers, scooters en auto’s gebruik van dezelfde ruimte en zijn samen  verantwoordelijkheid voor de veiligheid. 

Ruimte per gebruiker

Bij ruimte per gebruiker hebben fietsers, voetgangers, scooters en auto’s elk hun eigen ruimte op de weg met duidelijke verkeersregels en verkeerstekens.

Open ruimtes

Dit zijn ruimtes met weinig extra voorzieningen of obstakels. Dit geeft een rustig straatbeeld voor inwoners en bezoekers.

Ruimtes met extra voorzieningen

Dit zijn ruimtes met de nadruk op extra voorzieningen voor inwoners en bezoekers om bijvoorbeeld even te zitten of te ontmoeten. 

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren